Διάδοση πληροφοριών για την Ουκρανία στην Ελλάδα και για την Ελλάδα στην Ουκρανία μέσω του διαδικτύου, έντυπων μέσων ενημέρωσης, ραδιόφωνο, έντυπο υλικό και άλλα.

Τα μέσα:

www.ukranorama.gr – δίγλωσση ιστοσελίδα, η  οποία αποκαλύπτει τις διάφορες πλευρές της ζωής της Ουκρανίας και της Ελλάδας: πολιτική, οικονομία, πολιτισμός, τουρισμός, ιστορία και πολλά άλλα. Επίσης παρουσιάζει τις δραστηριότητες της ουκρανικής κοινότητας της Ελλάδας.

www.greeceinside.eu–τουριστικό ιστολόγιο.  Η Ελλάδα: άποψη από μέσα,  το οποίο παρουσιάζει τα μυστικά της Ελλάδας μέσα από τα μάτια των ντόπιων. 

www.borysthenes.gr – δίγλωσση ιστοσελίδα για τους επιχειρηματίες και τα μέλη του Greece-Ukraine Business Hub,  είναι η επίσημη ιστοσελίδα της ΜΚΟ «Βορυσθένης».

 

Media Partners μας:

Global Ukraine News

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


+ Πώς να δημοσιεύσω πληροφορίες στις ιστοσελίδες σας;

Πληροφορίες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα είναι οι πληροφορίες που δεν περιέχουν ονόματα των ιδιωτικών εταιρειών, εμπορικά σήματα, ενεργές συνδέσεις σε ιστοσελίδες κερδοσκοπικού χαρακτήρα και άλλα. Για παράδειγμα, γενικές ειδήσεις σχετικά με την κοινωνικο-οικονομική και πολιτική κατάσταση στη χώρα, ιστορικά γεγονότα και άλλες διάφορες.

Για ανάρτηση πληροφοριών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στις ιστοσελίδες μας, πρέπει να στείλετε κείμενο ή συνδέσεις σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαφήμιση, στείλτε επίσης αίτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα μέλη του Greece-Ukraine Business Hub και Media Partners έχουν προτεραιότητα σε ανάρτηση οποιαδήποτε πληροφορίας.

+ Πώς μπορώ να γίνω Media Partner σας;

Οι σχέσεις μεταξύ των Media Partners είναι μια ανεπίσημη ρύθμιση, η οποία προβλέπει την ανταλλαγή ενεργών συνδέσεων, ανάρτηση πληροφοριών κατόπιν αιτήσεως ενός από τους εταίρους. Οι σχέσεις μεταξύ των Media Partners βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και στην ισοτιμία.

Για προτάσεις συνεργασίας και οποιαδήποτε ερωτήματα στείλτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


+ Πώς μπορώ να γίνω συγγραφέας σας, μεταφραστής;

Αυτή τη στιγμή, όλοι οι συγγραφείς και μεταφραστές των ιστοσελίδων της ΜΚΟ εργάζονται σε εθελοντική βάση. Αν θέλετε να βοηθήσετε στην ανάπτυξη των Ουκρανο-Ελληνικών σχέσεων, στείλτε μια πρόταση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Share:

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Διάδοση πληροφοριών για την Ουκρανία στην Ελλάδα και για την Ελλάδα στην Ουκρανία μέσω του διαδικτύου, ...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

Ενίσχυση επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ της Ουκρανίας και της Ελλάδας, προώθηση ουκρανικών προϊόντων στην ...

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

Οικονομική, ηθική, συμβουλευτική υποστήριξη φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και μη κυβερνητικών οργανώσεων της ...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και ΠΑΙΔΕΙΑ

Συμμετοχή στην πνευματική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη της κοινωνίας. Ενέργεια ως διοργανωτής, ...

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗ

Ελλήνο-ουκρανικό, ...

Μία μοναδική έκδοση του ουκρανικού εκδοτικού οίκου, ΕΛΛΗΝΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ, ΟΥΚΡΑΝΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ.

Ένας από τους μεγαλύτερους ...

Η Tigres Corporation προσφέρει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας για παιδιά. Όλα τα ...

Ουκρανική εταιρεία αναζητά ...

 

Ουκρανική εταιρεία αναζητά εξωτερικούς εμπορικούς εταίρους για την εξαγωγή γεωργικών και διατροφικών ...

Ελλήνο-ουκρανικό, ...

Έχουμε στη διάθεσή μας στην Αθήνα περιορισμένο ποσό εκτύπων μοναδικής έκδοσης του ουκρανικού εκδοτικού ...

Top